Om klinikken

Om klinikken

Frihedens Fodterapi har været klinik i Hvidovre siden 2016. Som sætter fokus på det gode håndværk og velvære.

fodder i solen

 

Dorte, som er den glade klinikindehaver, er uddannet Fodterapeut på Fodterapeutskolen København og har med mere end 15 års erfaring fra både klinik og som underviser på Fodterapeutskolen København tilegnet sig et højt niveau af både service og faglighed.

 

Drømmen om egen klinik blev en virkelighed tilbage i 2016. Vi arbejder hele tiden på at skabe det bedste rammer for vores kunder, hvor sikkerheden er i top med visir, håndsprit og mundbind.

I sommeren 2017 blev Betina en del af klinikken. Betina kom frisk fra Fodterapeut skolen og viste hurtigt hendes høje niveau indenfor fodterapi og service, som hun har erfaring med fra sine mange år i butiks branchen.

Efterår 2017 blev Christina som er Ortopædist en del Frihedens Fodterapi. Christina er ejer af Sole4you, som udfører speciel fremstillet indlæg til dig. Hun sætter en ære i at udføre et godt stykke håndværk og lytter til dig og dine behov.

Sommeren 2020 blev Maria en del af Frihedens Fodterapi. hun er uddannet sammen med Betina og passer godt ind hos os. Maria går op i at aflevere et godt stykke arbejde og er med at at skabe en god stemning i klinikken. Maria er pt på barsel marts 2021 til marts 2022.

Lonnie har været så sød at komme tilbage til os og være barsel vikar for Maria. Lonnie har 25 års erfaring og passer smukt ind i vores klinik. Lonnie er både dygtig, glad og smilende, og klar til at tage imod en masse fødder.

 

Hos Frihedens Fodterapi lægger vi stor vægt på et godt stykke håndværk, hygiejne samt sætte kunden i focus.

[/lazy_load_box]